PARCHET EXTERIOR un decking pentru exterior de calitate. - DECKING EXTERIOR | PARDOSELI EXTERIOR | LEMN EXTERIOR | DECK ITALIA

Go to content

Main menu:

PARCHET EXTERIOR un decking pentru exterior de calitate.

Pentru a avea un decking (parchet) pentru exterior de calitate. Intretinerea pardoselilor de exterior este usoara, prin spalare cu apa curata, si nu necesita tratament conservator sau de impregnare a lemnului. In cazul in care se doreste mentinerea culorii la decking trebuie aplicate 2-3 tratamente in primii doi ani cu o solutie speciala numita DECKING OIL, in caz contrar, efectul este schimbarea culorii. Totodata acest ulei natural "hraneste" lemnul si limiteaza aparitia fisurilor fiind hidrofob. Totusi daca pardoselile din lemn pentru exterior au fost neglijate din lipsa timpului, pentru a improspata, revigora si curata lemnul murdar si decolorat de trecerea timpului, se folosesc diferitele produse care se gasesc pe piata sau cele produse de Ravaioli pentru decking de exterior extrem de eficiente, pentru revitalizarea si curatarea suprafetelor de lemn care au fost supuse imbatranirii sau decolorarii si care au capatat in timp culoarea gri-cenusiu.

Fiecare specie lemnoasa are nuante naturale proprii, ce variaza in functie de provenienta. Lemnul nu este un material uniform, fiecare lamela este unica si poate prezenta variatii de culoare, de noduri, de structura. De asemenea lemnul sufera modificari de culoare sub influenta luminii. Aceste lucruri fac ca mostrele, sa nu reprezinte imagini fidele ale materialului. Frumusetea si naturaletea unui lemn consta tocmai in multitudinea venaturilor sale, a gradatiilor de culoare si a diferentelor structurale.

Montajul decking-ului se poate realiza cu suruburi aparente sau cu cleme ascunse. Toate tipurile de pardoseli exterioare sunt adaptabile la sistemele de suporti reglabili, din PVC. Acestia au atat rolul de sustinere, cat si de a aduce la acelasi nivel elementele din lemn. Suportul de montaj trebuie sa fie suficient de compact si dur pentru a sustine greutatea pardoselii si pentru a mentine orizontalitatea si planeitatea acesteia.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu