TERASE lemn exterior tratat special pentru pardoseli DECKING - DECKING EXTERIOR | PARDOSELI EXTERIOR | LEMN EXTERIOR | DECK ITALIA

Go to content

Main menu:

TERASE lemn exterior tratat special pentru pardoseli DECKING

Terase lemn exterior tratat special pentru pardoseli DECKING, o solutie eleganta, estetica, naturala si durabila pentru acoperirea teraselor, aleilor, foisoarelor, pontoanelor, precum si a peretilor.  Decking-ul se preteaza pentru utilizare in mediu extern si poate fi instalat pe o gama variata de suporturi: ciment, iarba, pietris, structuri metalice, lemn, PVC etc.

terase lemn exterior

Ce este Kebony? Un system revolutionar de tratare a lemnului la nivel molecular . Avantajele sunt majore,  lungimi ale placilor de pana la 4,8m, total ecologic, durabilitate in timp exceptionala, aspect estetic deosebit, stabilitate dimensionala optima fiind similara cu specia Teak, rezistenta marita la compresiuni mecanice duritatea Brinell fiind similara cu IPE, ce-a mai mare rezistenta 100% la insecte si ciuperci. Nu necesita tratament in timp decat daca se doreste mentinerea culorii ( maro ) tendinta lui fiind cand este expus la soare sa devina gri-argintiu. Nu necesita tratament de conservare pentru structura lemnului. Cel mai important aspect este ca acest sistem de tratare a lemnului imbraca fiecare fibra a lemnului cu un strat protector de alcool fulfilic prin polimerizare si sedimentare la nivel celular al lemnului. Ravaioli detine exclusivitate in Italia pe acest tratament fiind singura fabrica din Italia care produce decking sub marca Kebony.

terase lemn exterior

WPC Ravaioli este creat dintr-un amestec (in proportii egale) de pulberi din lemn si PVC. Fiind un Polimer Compozit pe baza de lemn, are aspectul de lemn, fara obligatia de întretinere. Cu caracteristici de invidiat in comparatie cu cel mai bun decking din lemn natural are urmatoarele avantaje. Datorita compozitiei este imun la agresiunile naturale externe cum ar fi insecte, termite, ciuperci si alte microorganisme, este rezistent la substante chimice, acizi sau solutii diluate de sare sau clor, radiatii UV provenite de la soare. Lemnul polimer WPC are o longevitate de neegalat în culoarea si aspectul suprafetelor în toate tipurile de mediul (urban, litoral, rural, munti), este ecologic fiind compus din aschii de lemn reciclat din Gatere, limitând astfel efectele despaduririlor, care participa în domeniul protectiei mediului.

Este un material stabil, rigid si nu absoarbe apa, având în vedere compozitia.(baza de faina de lemn si PVC) Aceasta duce la o calitate perfecta, va fi mai stabil dimensional decat lemnul natural (nu fisuri sau deformari) cu o mai mare siguranta în utilizare, nu contine aschii, nu este toxic fiind antiderapant. Deoarece tot materialul este colorat, placile nu au nevoie de nici o protectie ulterioara iar pentru curatarea de rutina este suficient sa se spele podeaua cu o perie, apa si un detergent slab. Nu folositi niciodata solventi, cum ar fi acetona, de exemplu. În cazurile mai dificile, o perie de sârma sau din otel, pe o suprafata umeda, asigura o curatare eficienta. Pete grase pot aparea în primele saptamâni dupa instalare datorita taninului continut de faina din lemn dar sunt numai la suprafata (WPC nu este poros) iar vremea si intemperiile vor  contribui la eliminarea lor in 2-4 saptamani de la instalare revenind astfel la o culoarea initiala si uniforma. Polimer Composit Wood este disponibil în trei culori: Gri, Havana si Coral.

terase lemn exterior
terase lemn exterior
terase lemn exterior
terase lemn exterior
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu